Onze ruimtes

Wat voor afscheid u ook wenst: wij verzorgen het graag voor u. In Uitvaartcentrum Watergraafsmeer hebben wij ruimtes waar u persoonlijk afscheid kunt nemen of waar u juist met circa 60 belangstellenden een plechtigheid kunt bijwonen. Wij hebben diverse ruimtes voor rouwbezoek, een koffiekamer en een mooie grote tuin waar de nabestaanden wat kunnen eten en/of drinken na de plechtigheid of na een rouwbezoek.

Onze locatie beschikt over ruime (gratis) parkeergelegenheid en is geheel rolstoelvriendelijk.

Onze ruimtes

Aula

De aula van Watergraafsmeer heeft een ruime opzet met een intiem karakter en prachtige, heldere lichtval. De ruimte telt 50 zitplaatsen en circa 10 staanplaatsen. De aula is uitgerust met alle moderne audiovisuele middelen om de plechtigheid geheel naar eigen wens vorm te kunnen geven.

Specificaties
Aantal stoelen: 50
Aantal staanplaatsen: 10
Muziek afspelen: ja
Beeld vertoning: ja
Piano/vleugel aanwezig: nee
Geluidsopname: ja
Microfoon: ja
Kist dalen: nee

Condoleanceruimte (koffiekamer)

Na afloop van een plechtigheid kunnen de nabestaanden elkaar ontmoeten en spreken in de condoleanceruimte. Dit kan met een hapje en/of drankje. Uitvaartcentrum Watergraafsmeer heeft een zeer uitgebreid cateringassortiment.

Specificaties
Muziek afspelen: ja
Beeld vertonen: nee
Consumpties mogelijk: ja, uitgebreid cateringassortiment

Ontvangkamer (familiekamer)

Bij een uitvaart in Uitvaartcentrum Watergraafsmeer kan de naaste familie zich voor de plechtigheid apart voorbereiden in onze ontvangkamer.

Rouwkamers

Voor een persoonlijk afscheid, familiebezoek of condoleance in de dagen voor de uitvaart, kunt u gebruik maken van onze rouwkamers. Hier kunnen wij de overledene opbaren zodat u nog even bij uw dierbare kunt zijn. Dit kan ook buiten onze openingstijden.

Terras

Uitvaartcentrum Watergraafsmeer beschikt over een grote tuin. Hier kunnen nabestaanden na afloop van de plechtigheid of na een rouwbezoek nog even samen zitten. Desgewenst met een hapje en/of drankje.

Samen maken we het bespreekbaar

Laat u inspireren door alle mogelijkheden