Onze ruimtes

Wat voor afscheid u ook wenst: wij verzorgen het graag voor u. In Uitvaartcentrum Watergraafsmeer hebben wij ruimtes waar u persoonlijk afscheid kunt nemen of waar u juist met circa 60 belangstellenden een plechtigheid kunt bijwonen. Wij hebben diverse ruimtes voor rouwbezoek, een koffiekamer en een mooie grote tuin waar de nabestaanden wat kunnen eten en/of drinken na de plechtigheid of na een rouwbezoek.

Onze locatie beschikt over ruime (gratis) parkeergelegenheid en is geheel rolstoelvriendelijk.

Aula

De aula van Watergraafsmeer heeft een ruime opzet met een intiem karakter en prachtige, heldere lichtval. De ruimte telt 50 zitplaatsen en circa 10 staanplaatsen. De aula is uitgerust met alle moderne audiovisuele middelen om de plechtigheid geheel naar eigen wens vorm te kunnen geven.

Specificaties
Aantal stoelen: 50
Aantal staanplaatsen: 10
Muziek afspelen: ja
Beeld vertoning: ja
Piano/vleugel aanwezig: nee
Geluidsopname: ja
Microfoon: ja
Kist dalen: nee

Condoleanceruimte (koffiekamer)

In onze condoleanceruimte kan men de nabestaanden condoleren, het condoleanceregister tekenen en even rustig napraten met een hapje en/of drankje. Hier is een uitgebreid cateringassortiment beschikbaar.

Specificaties
Muziek afspelen: ja
Beeld vertonen: nee
Consumpties mogelijk: ja, uitgebreid cateringassortiment

Ontvangkamer (familiekamer)

Voor de naaste familie hebben we een speciale ontvangkamer waar zij voorafgaande aan de plechtigheid plaats kunnen nemen. Zij kunnen zelf kiezen of zij de aula als eerst binnentreden of dit liever doen als de andere bezoekers hun plek hebben gevonden. De andere nabestaanden worden ontvangen in de hal.

Rouwkamers

In onze rouwkamers kunnen wij de overledene opbaren zodat u in de dagen voorafgaande aan de uitvaart nog even bij uw dierbare kunt zijn. Dit kan ook buiten onze openingstijden. Wij hebben kamers voor een persoonlijk afscheid, een familiebezoek of voor grotere condoleances.

Terras

Uitvaartcentrum Watergraafsmeer beschikt over een grote tuin. Hier kunnen nabestaanden na afloop van de plechtigheid of na een rouwbezoek nog even samen zitten. Desgewenst met een hapje en/of drankje.

Koelruimte

Hier kan de overledene verblijven tot het moment van de uitvaart.

Openingstijden

maandag t/m vrijdag:
10.00 tot 15.00 uur (en op afspraak)

zaterdag:
08.30 – 11.30 uur (en op afspraak)

zondag:
op afspraak

 

Begraafplaats De Nieuwe Ooster:

Maandag t/m vrijdag: 08.00 tot 17.00 uur
Zaterdag & zondag: 10.00 tot 17.00 uur

Routebeschrijving

Uitvaartcentrum Watergraafsmeer is gemakkelijk bereikbaar per auto en beschikt over voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Het treinstation Amsterdam Amstel ligt op slechts 2,5 kilometer afstand. Vanaf hier vertrekken er regelmatig bussen naar onze locatie (bushalte Brinkstraat).

Plan route ›