Ervaringen

Heeft u een ervaring die u met ons wilt delen? Klik hier.

Een dikke 10 voor onze uitvaartbegeleidster!

- Mevrouw Eichler, juli 2018

Alle contactmomenten en adviezen liepen via de uitvaartbegeleidster en waren uitstekend. Er was gewoonweg niets op aan te merken.

- De heer Morsink, juli 2018

Mijn vader lag al bij jullie, omdat OLVG West hun overledenen naar PC Uitvaart brengt. Dat hebben wij zo gelaten. Na telefonisch contact met PC Uitvaart voelde het goed om de uitvaart door hen te laten uitvoeren.

- Mevrouw Paesch, juli 2

Een mooi en warm afscheid

We hadden al een voorgesprek gehad met mijn moeder erbij. Dat hielp om het zo te doen als zij graag wilde. Wat ik fijn vond in de hele begeleiding: ze zijn meelevend en constructief. Nergens zalvend. Alles was uitstekend verzorgd en wat een mooie locatie in Watergraafsmeer! Heel fijn dat wij zelf de tijd in konden delen in de 2 uur die we hadden, zonder dat de volgenden al op de stoep staan. Het eigen parkeerterrein daar is heel fijn voor de aanwezigen. Wij kijken terug op een mooi en warm afscheid en daar hebben jullie in hoge mate aan bijgedragen. Veel dank hiervoor.

- Mevrouw Blom, april 2018

Absoluut zeer tevreden over de uitvaartbegeleidster van Uitvaartcentrum Watergraafsmeer. Ze dacht heel erg mee en gaf advies zonder opdringerig te zijn.

- Mevrouw Kok, januari 2018

Het team op Uitvaartcentrum Watergraafsmeer dat vooraf en tijdens de uitvaart beschikbaar was, verdient een zeer grote pluim. De ‘personal touch’ was perfect, er werd ruim tijd besteed!

- De heer Sybrandi, oktober 2017

De mensen van de Zaaiersweg die allen hun uiterste best hebben gedaan voor mijn allerliefste, voor mij en de familie. Hulde en zeer veel dank!

- Mevrouw Foppen, oktober 2017

Alle ruimte voor onze manier

Wij hebben in het Uitvaartcentrum Watergraafsmeer afscheid van mijn moeder genomen. Wij vonden het crematorium (De Nieuwe Ooster) te onpersoonlijk, vooral ook omdat we met een kleine groep waren. Wij allen hebben het afscheid als zeer waardevol ervaren waarbij de uivaartbegeleidster en de uitvaartmedewerkers ons alle ruimte lieten om het op onze manier te doen.

- Mevrouw Kuijper, oktober 2017

Hartelijk dank

Fantastisch ook dat wij op de avond voor de uitvaart nog om 20.45 uur afscheid konden nemen omdat wij uit Duitsland kwamen. Hartelijk dank aan de beide dames die extra daarvoor moesten werken.

- Familie Van Oostbrugge, oktober 2017

Super lof voor de dames van het rouwcentrum op de zaaiersweg. Een pluim, super.

- Mevrouw Gortemaker, september 2017

U bent een voorbeeld voor de dienstverlenende industrie. Andere branches zouden er verstandig aan doen bij u stage te laten lopen.

- De heer Grevel, augustus 2017

Top locatie. Catering Goed

- De heer Monsanto, augustus 2017

Super!

Ik vond het superfijn dat ik de zondag ervoor even met mijn zoontje de locatie mocht bekijken. We werden super vriendelijk rondgeleid wat mijn zoontje erg veel rust gaf op de dag van de uitvaart. Dat heeft ook mij heel veel goeds gedaan. Tijdens de dienst zijn onze kinderen heel goed opgevangen met een knuffel en een boekje. Daar waren wij blij verrast mee. Verder is alles naar wens verlopen.

- Mevrouw Sijne, augustus 2017

We hebben van bezoekers complimenten ontvangen over de locatie en bijeenkomst. Alles was prima geregeld. Complimenten!

- Mevrouw De Jong, augustus 2017

Alles was top, niets dan lof voor jullie als bedrijf en de medewerkers!

- Mevrouw Christiaansen, juli 2017

Alleen complimenten

Van ons uit alleen complimenten hoe de medewerkers keurig omgaan met de situatie. Ook de kinderen werden goed opgevangen. De aanwezigen waren zeer getroffen door de ‘troostbeertjes’ die uitgereikt werden aan de achterkleinkinderen.

- Familie Snekes, juni 2017

Alles goed geregeld

Uiteindelijk de mooiste ruimte. Mooi warm tinten. Al moest ik er eerst aan wennen. Maar met de mensen die komen heel vriendelijk als sfeer. Zoals te zien zeer tevreden over alles. Alles goed geregeld. Ook heel veel gesproken hoe wij het echt wilde hebben en invullen. Werd veel geduld en meedenken in getoond. Net zolang alles goed was. Ook de telefoontjes. Allemaal heel aardig en zorgzaam. Een welgemeend heel hartelijk dank naar jullie toe. Zeer vriendelijk en hartelijkheid en simpele rust heerst bij de PC.

- Mevrouw Het Hof, juni 2017

Mijn kinderen en ik  waren onder indruk van uw mooi uitvaartcentrum. Van veel genodigden hebben wij complimenten voor de zorgvuldigneid en ambiance gekregen.

- De heer Van Mierlo, juni 2017

Alles was goed, alle aanwezigen waren vol lof over jullie. Dank jullie wel.

- Mevrouw Puls, mei 2017

Super tevreden

De ruimte was zo mooi en intiem. We zijn super tevreden. Wat werden wij warm ontvangen, en wat zag de kamer waar de plechtigheid plaatsvond er warm uit. ( precies zoals onze vader het gewild zou hebben). Ook het bloemstuk, wat is deze mooi. Je gaat van een plaatje uit, maar dit overtreft onze verwachtingen.

- Familie Den Elzen, mei 2017

Openingstijden

maandag t/m vrijdag:
10.00 tot 15.00 uur (en op afspraak)

zaterdag:
08.30 – 11.30 uur (en op afspraak)

zondag:
op afspraak

 

Begraafplaats De Nieuwe Ooster:

Maandag t/m vrijdag: 08.00 tot 17.00 uur
Zaterdag & zondag: 10.00 tot 17.00 uur

Routebeschrijving

Uitvaartcentrum Watergraafsmeer is gemakkelijk bereikbaar per auto en beschikt over voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Het treinstation Amsterdam Amstel ligt op slechts 2,5 kilometer afstand. Vanaf hier vertrekken er regelmatig bussen naar onze locatie (bushalte Brinkstraat).

Plan route ›