‹ Bekijk alle nieuwsberichten

Vacature: Algemeen medewerker Uitvaartcentrum

Word jij onze nieuwe collega? 

Voor onze locatie is er een vacature ontstaan voor de functie van:

Algemeen Medewerker Uitvaartcentrum
(gemiddeld 65 uur per maand)

In de functie van Algemeen Medewerker Uitvaartcentrum verricht je werkzaamheden ter voorbereiding en begeleiding van een uitvaart. Je wordt voornamelijk ingezet voor de uitvaartcentra in Amsterdam, maar kunt ook op andere uitvaartcentra, dan wel crematoria binnen PC Uitvaart ingezet worden.

Taken

De verschillende taken in de functie van Algemeen Medewerker zijn:
– Voorbereiden en begeleiden van rouwdiensten (zowel de avonduren als weekenden);
– Cateringwerkzaamheden;
– Ontvangst van de overledene;
– Voorbereiding van en aanwezigheid tijdens uitvaartplechtigheden in de aula;
– Ontvangst nabestaanden en uitvaartleiders;
– Bediening geluidsapparatuur tijdens de plechtigheid;
– Bediening van de crematieoven (bij inzet op het crematorium);
– Verwerken van de as (bij inzet op het crematorium);
– Voorbereiden en begeleiden van asbestemmingen;
– Het verrichten van administratieve werkzaamheden.

Werken in het weekend en/of avonduren is inherent aan de aard van de functie.

Dit breng je mee

Voor deze functie zijn gevoel voor etiquette en presentatie, goede communicatieve vaardigheden en inlevingsvermogen een vereiste. Tevens zijn een stabiele persoonlijkheid en een sterk fysiek en mentaal inlevingsvermogen heel belangrijk. Je hebt een opleiding afgerond op HAVO of MBO niveau, kennis van audiovisuele middelen is een pré. Daarnaast beschik je over een rijbewijs (B), eigen vervoer en ben je flexibel inzetbaar. Bij voorkeur woon je binnen een straal van 25 kilometer van het Uitvaartcentrum.

Wat bieden wij?

Als Algemeen Medewerker kun je rekenen op een afwisselende functie in een professionele en veranderende organisatie waarbij er veel ruimte is hieraan bij te dragen. Wij bieden een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao Uitvaartbranche. Je brutosalaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring (schaal 3B cao Uitvaartbranche). Daarnaast biedt PC Uitvaart een goede pensioenregeling. Wij bieden een parttime baan (gemiddeld 65 uur per maand), startend met een contract voor bepaalde tijd.

Hebben wij je interesse gewekt?

Dan zien wij jouw sollicitatie graag met belangstelling tegemoet. Je kunt je sollicitatie, bestaande uit een motivatiebrief en curriculum vitae, uitsluitend via onderstaande sollicitatiebutton sturen.

Solliciteer direct!

 

Wie zijn wij?

PC Uitvaart is een 86-jarig Amsterdams bedrijf met een rijke traditie en ervaring in de gehele keten van de uitvaartbranche. Tot de activiteiten behoren de uitvaartbegeleiding, de exploitatie van de uitvaartlocaties (uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen) en de financiële dienstverlening (verzekeren/sparen). In de regio groot-Amsterdam (van Alkmaar tot Alphen en van Almere tot de Noordzee) verzorgt PC Uitvaart uitvaarten, waarbij de uitvaart geheel volgens de wensen van de nabestaanden wordt vormgegeven. Daarnaast wordt in een groter gebied via uitvaartcompact.nl ook de uitvaartdienstverlening aangeboden. Excellente dienstverlening staat voorop. Het motto is “Alles voor een goed afscheid”.

Bij PC Uitvaart werken ongeveer 190 mensen.

Openingstijden

maandag t/m vrijdag:
10.00 tot 15.00 uur (en op afspraak)

zaterdag:
08.30 – 11.30 uur (en op afspraak)

zondag:
op afspraak

 

Begraafplaats De Nieuwe Ooster:

Maandag t/m vrijdag: 08.00 tot 17.00 uur
Zaterdag & zondag: 10.00 tot 17.00 uur

Routebeschrijving

Uitvaartcentrum Watergraafsmeer is gemakkelijk bereikbaar per auto en beschikt over voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Het treinstation Amsterdam Amstel ligt op slechts 2,5 kilometer afstand. Vanaf hier vertrekken er regelmatig bussen naar onze locatie (bushalte Brinkstraat).

Plan route ›